Ὑλικά
Ρύζι (1 πιάτο σούπας ἀντιστοιχεῖ σέ 4 περίπου μερίδες)
2-3 ἴνες κρόκου κοζάνης (σαφράν)
1 κρεμμύδι
ἀλάτι
πιπέρι.
Ὁδηγίες
Βράζουμε τό νερό μέ τό ρύζι. Προσθέτουμε τόν κρόκο κοζάνης, τό κρεμμύδι, τό ἀλάτι καί τό πιπέρι. Χαμηλώνουμε τή θερμοκρασία βρασμοῦ. Σβήνουμε μόλις δοῦμε πώς εἶναι ἕτοιμο. Ἂν θέλουμε μποροῦμε νά τό σερβίρουμε προσθέτοντας λίγες σταγόνες λεμονιοῦ.
Καλή σας ὄρεξη.
Μαρία Π.Μ. πρεσβυτέρα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου