Ὑλικά
2 τσιποῦρες
ἀλάτι (ὅσο θέλετε)
ρίγανη 1 κ.σ. σέ κάθε ψάρι
2 λεμόνια κομμένα σέ ρόδες
2 σκελίδες σκόρδο κομμένες στή μέση (1 σκελίδα γιά κάθε ψάρι.)
λαδόκολλα
1 φλ. τσαγιοῦ (περίπου 200ml) λαδολέμονο.
ἀλάτι (ὅσο θέλετε)
ρίγανη 1 κ.σ. σέ κάθε ψάρι
2 λεμόνια κομμένα σέ ρόδες
2 σκελίδες σκόρδο κομμένες στή μέση (1 σκελίδα γιά κάθε ψάρι.)
λαδόκολλα
1 φλ. τσαγιοῦ (περίπου 200ml) λαδολέμονο.
Ὁδηγίες
Καθαρίζουμε τίς τσιποῦρες καί τίς πλένουμε.
Σέ κάθε ψάρι βάζουμε τή ρίγανη, τό ἀλάτι, τό λαδολέμονο (περίπου 4 κ.σ.), τό σκόρδο μέσα στό ψάρι καί τό λεμόνι τό ἴδιο.
Τά τυλίγουμε στή λαδόκολλα καί τά ψήνουμε γιά 15 λεπτά στούς 180 βαθμούς.
Καθαρίζουμε τίς τσιποῦρες καί τίς πλένουμε.
Σέ κάθε ψάρι βάζουμε τή ρίγανη, τό ἀλάτι, τό λαδολέμονο (περίπου 4 κ.σ.), τό σκόρδο μέσα στό ψάρι καί τό λεμόνι τό ἴδιο.
Τά τυλίγουμε στή λαδόκολλα καί τά ψήνουμε γιά 15 λεπτά στούς 180 βαθμούς.
Πηγή: sintagespareas.g
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου